ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Φωτογραφία της οπίσθιας πλευράς του iPhone 6 διέρρευσε;

Φωτογραφία της οπίσθιας πλευράς του iPhone 6 διέρρευσε;

Back-Cover-2

Και ενώ έχουμε δει μια σειρά από φυσικά mockups αλλά και θήκες για το επερχόμενο iPhone 6 της Apple η αλήθεια είναι πως πολύ λίγα είναι αυτά που έχουν διαρρεύσει ως φυσικά εξαρτήματα της συσκευής. Η λίστα των εξαρτημάτων περιλαμβάνει, μπαταρίες και ένα backlight panel.

Σήμερα σε αυτή την μικρή λίστα προσθέτουμε ακόμη ένα στοιχείο. Macfixit από την Αυστραλία αναφέρει πως έχει στην κατοχή του το back cover του επερχόμενου iPhone 6. To site αναφέρει πως ανήκει στο 4.7 ιντσών μοντέλο.

Back-Cover

Το cover αυτό έχει ένα λεπτό πράσινο κάλυμμα πάνω του και γενικότερα μοιάζει με ότι έχει διαρρεύσει μέχρι σήμερα. Παρατηρήστε την εγκοπή, στρογγυλή, για το flash καθώς και τις καμπύλες στην άκρη που φέρνουν στο μυαλό το iPad Mini.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.