ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Φωτογραφία του εμπρόσθιου μέρους του iPhone 6 διέρρευσε;

Φωτογραφία του εμπρόσθιου μέρους του iPhone 6 διέρρευσε;

154239jolgq7p77r4g4187

Όπως σας είπαμε οι φήμες και οι υποτιθέμενες διαρροές για το επερχόμενο iPhone 6 της Apple θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό από εδώ και στο εξής.

Το περίεργο είναι πως τις τελευταίες μέρες όπως θα έχετε παρατηρήσει και από τα άρθρα μας έχουμε μεγάλη κινητικότητα. Κάποιος ξεκίνησε να τραβάει φωτογραφίες μέσα από ένα εργοστάσιο της Foxconn; Μπορεί. Εξάλλου η Apple καλώς η κακός δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να ελέγξει τέτοιου είδους διαρροές.

Στην εν λόγω λοιπόν σημερινή φωτογραφία έχουμε ένα iPhone 6, για την ακρίβεια το εμπρόσθιο μέρος τους. Η φωτογραφία εμφανίστηκε σε ένα Κινεζικό φόρουμ και εν συνεχεία στο Weibo.

H πληροφορίες για αυτή την εικόνα δεν είναι ακόμη διαθέσιμη αλλά αυτός που την ανέβασε υποστηρίζει πως έρχεται μέσα από ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης iPhones της Apple.

Συγκριτικά με το iPhone 5S όπως μπορούμε να δούμε η οθόνη είναι αισθητά μεγαλύτερη και μοιάζει να είναι 4.7 ιντσών.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.