ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Φωτογραφίες αποκαλύπτουν τα μυστικά πίσω από το Apple Watch

Φωτογραφίες αποκαλύπτουν τα μυστικά πίσω από το Apple Watch

Σε καταστήματα λιανικής της, η Apple χρησιμοποιεί ειδικές προθήκες του  Apple Watch για να επιτρέψει  στους πελάτες να δοκιμάσουν το ρολόι της Apple πριν από την πραγματοποίηση μιας αγοράς. Οι μονάδες, οι οποίες ήταν διαθέσιμες στα καταστήματα λιανικής  από την ημέρα της δοκιμής τους που  ξεκίνησε στις 10 Απριλίου, συνδυάζουν ένα λειτουργικό ρολόι της Apple (το οποίο ασφαλίζεται για την παρεμπόδιση της κλοπής) με ένα μίνι iPad που δίνει λεπτομέρειες σχετικά με διάφορες πτυχές της συσκευής.

Apple-Watch-Demo

Οι περισσότεροι από εσάς  μάλλον δεν έχετε  σταματήσει να αναρωτιέστε  για το πώς αυτές οι μονάδες δουλεύουν, αλλά καινούργια Βραζιλιάνικα έγγραφα  και εικόνες που  μοιράζονται στο  Blog do iPhone  μας δίνουν  μια συναρπαστική ματιά στο εσωτερικό και στην μηχανική της οθόνης .

Σύμφωνα με BlogdoiPhone,τα Apple Watch στο εσωτερικό της οθόνης  έχουν ειδικές ζώνες που ενσωματώνουν ένα καλώδιο Lightning, το οποίο συνδέεται με την θήκη  για να συνδεθείτε με το iPad. Όταν μια εφαρμογή είναι ανοιχτή για το Apple Watch, αυτή τη σύνδεση δείχνει τα  δεδομένα στο iPad αφήνοντας την οθόνη πρόσθετες πληροφορίες για κάθε χαρακτηριστικό

applewatchlightningband

 

Το εξειδικευμένο Lightning port band  συνδέεται  με την  κρυμμένη 6-pin διαγνωστική θύρα στο ρολόι της Apple,και  το χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει μια σύνδεση μεταξύ του ρολογιού και της θήκης . Δεν είναι σαφές αν η σύνδεση με την διαγνωστική θύρα επιτρέπει επίσης το ρολόι της Apple για να φορτίσει , είτε μέσα από το iPad ή μέσω της  μπαταρίας ενσωματωμένης στη μονάδα, αλλά μια τέτοια λειτουργία θα μπορούσε να εξηγήσει πώς τα Apple Watch καταφέρνουν να παραμείνουν τροφοδοτημένα  μέσα σε μια πλήρη ημέρα  συνεχούς χρήσης από τους πελάτες.

applewatchdisplayunitunderneath

Η μία πλευρά της μονάδας περιλαμβάνει επίσης μια θύρα C USB τύπου ή μια θύρα Lightning, κάτι που έχουμε ήδη ακούσει ότι χρησιμοποιείται για τη φόρτιση ολόκληρης τη μονάδας στη διάρκεια της νύχτας, ώστε να είναι δυνατή και να υπάρχει μια ενσωματωμένη μπαταρία που τροφοδοτεί τόσο την  οθόνη του  iPad όσο  και το Apple Watch κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δεν είναι γνωστό αν τα ρολόγια της Apple που χρησιμοποιούνται στις βιτρίνες  είναι ταυτόσημα με τα ρολόγια που υπάρχουν στο λιανικό εμπόριο εκτός από τα λουράκια ή αν είναι προσαρμοσμένα  με επιπλέον λειτουργίες, αλλά έχουν υπάρξει εικασίες ότι το ρολόι της Apple μπορεί να φορτίσει  μέσω της διαγνωστικής θύρας. Συγκεκριμένα, οι μηχανικοί πίσω από το εξάρτημα Reserve Strap  έχουν πει ότι επιβεβαιώθηκε ότι  η θύρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση.

Η Apple παρουσίασε πρόσφατα τις κατευθυντήριες γραμμές για τον σχεδιασμό των bands  από  τρίτους κατασκευαστές αξεσουάρ, και ενώ οι οδηγίες λένε ότι τα bands δεν πρέπει να ενσωματώνονται σε μαγνητικούς  φορτιστές, δεν υπάρχει καμία αναφορά της διαγνωστικής θύρας, αφήνοντας όλες τις δυνατότητες της σε μεγάλο βαθμό ένα μυστήριο. Στα  ρολόγια που παρέχονται στους καταναλωτές, η διαγνωστική θύρα 6 ακίδων είναι κρυμμένη πίσω από ένα κάλυμμα που μοιάζει με την υποδοχή της κάρτας SIM σε ένα iPhone 6.

Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Βραζιλίας (ή Anatel), όπου τα έγγραφα και οι  εικόνες που προέρχονται από κει , ενέκρινε το ρολόι της Apple και τις μονάδες που προορίζονται για display , γεγονός που υποδηλώνει ότι  η Apple ετοιμάζεται να αρχίσει να πουλά το ρολόι της σε πρόσθετες χώρες στο εγγύς μέλλον.

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.