ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Φωτογραφίες από την πρόσοψη του iPhone 6s μας αποδεικνύουν ότι είναι σε παραγωγή

Φωτογραφίες από την πρόσοψη του iPhone 6s μας αποδεικνύουν ότι είναι σε παραγωγή

Μια εικόνα που υποστηρίζεται ότι απεικονίζει το μπροστινό πλαίσιο των επερχόμενων “iPhone 6s” έχει κυκλοφορήσει από την γαλλική ιστοσελίδα Nowhereelse.fr χθες το απόγευμα, δίνοντάς μας μία πρώτη ματιά στην οθόνη της καινούργιας συσκευής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι εικόνες αυτές με την πρόσοψη μοιράστηκαν από έναν πληροφοριοδότη ο οποίος είπε επίσης ότι τα εξαρτήματα του iPhone είναι στο στάδιο της παραγωγής και είναι έτοιμα να αποσταλούν στο iPhone 6s assembly lines για χρήση στα χρώματα ασήμι και χρυσό για το iPhone 6s.

iphone6sfrontpanel1

Ως “S” αναβάθμιση, τα iPhone 6s και το iPhone 6s Plus δεν αναμένεται να διαθέτουν φυσικές αλλαγές στο σχεδιασμό, έτσι όπως είναι αναμενόμενο, επίσης η πρόσοψη λέγεται για το iPhone 6s φαίνεται να είναι πανομοιότυπη με την πρόσοψη για το iPhone 6. Βέβαια μπορεί να υπάρχουν μικρές σχεδιαστικές βελτιώσεις και ουσιαστικές αλλαγές για να ενισχύσουν τη δύναμη και την αντοχή του τηλεφώνου.

phone6sfrontpanel2

Η Nowhereelse.fr αναφέρει ότι η πηγή δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν στην πρόσοψη περιλαμβάνεται κρύσταλλο από ζαφείρι ή ίχνη της υποστήριξης Force Touch. Ενώ η προσθήκη της Force Touch έχει γίνει ευρείας κυκλοφορίας φημολογείται ότι για τα iPhones της επόμενης γενιάς της Apple, δεν αναμένεται να υπάρχουν κρύσταλλο από ζαφείρι οθόνες και οι συσκευές είναι πιθανό να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την Gorilla Glass. Αν και υπήρχαν μερικές φήμες που υπαινίχθηκαν το ενδεχόμενο ύπαρξης ζαφειριού για τα iPhones επόμενης γενιάς, οι φήμες για ένα τέτοιο χαρακτηριστικό δεν έχουν επιβεβαιωθεί καθώς δεν έχουμε δει να γίνονται επίσημα κάποιες συμφωνίες.

Μαζί με την Force Touch, τα iPhones επόμενης γενιάς φημολογείται ότι θα περιλαμβάνουν μια βελτιωμένη κάμερα 12-megapixel, έναν επεξεργαστή A9, καλύτερη υποστήριξη αφής ID, 2GB μνήμης RAM, και μια νέα επιλογή χρώματος ροζ χρυσό.

Η μαζική παραγωγή του iPhone 6s και του iPhone 6s  Plus φημολογείται ότι θα ξεκινήσει από αυτό το μήνα.

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.