ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Φόρτιση με ηλιακή ενέργεια για το iWatch

Φόρτιση με ηλιακή ενέργεια για το iWatch

iWatch

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, η Apple σχεδιάζει να προικίσει το επερχόμενο έξυπνο ρολόι της με πάνελ που θα αντλεί ενέργεια από το φως της ημέρας.

Η είδηση αυτή έρχεται ως απάντηση στις περσινές φήμες που ήθελαν την Apple να καθυστερεί την κυκλοφορία του iWatch εξαιτίας προβλημάτων στην αυτονομία της συσκευής.

Οι New York Times τονίζουν ότι το ρολόι θα διαθέτει κυρτή γυάλινη οθόνη στην οποία θα είναι εγκατεστημένο το panel.

Πηγές αναφέρουν ότι η μπαταρία της συσκευής, πέρα από την έξτρα ενέργεια που θα παίρνει από τον ήλιο, θα φορτίζεται και με ηλεκτρικό ρεύμα, και μάλιστα ασύρματα!

Είναι τέτοια η λαχτάρα της Apple για καινοτομία, που λέγεται ότι η ασύρματη φόρτιση θα είναι χαρακτηριστικό και των επερχόμενων smartphones της.

Προς επίρρωση όλων των προαναφερθέντων, ας σημειωθεί ότι τα δύο τελευταία χρόνια η Apple έχει εντάξει στο δυναμικό της επιστημονικούς συμβούλους εταιρειών όπως της Tesla, οι οποίοι γνωρίζουν το αντικείμενο καλύτερα από τον καθέναν.

Πηγή:Newsbeast.gr

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.