ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Φύλαξη των χρυσών Apple Watch εντός των Apple Store

Φύλαξη των χρυσών Apple Watch εντός των Apple Store

apple_watch_steel_colors_demo

Εκτός από τις απλές εκδόσεις του Apple Watch το πιο πιθανό είναι να δούμε και την χρυσή έκδοση του ρολογιού το οποίο όμως θα ξεφεύγει εντελώς σε τιμή , από ότι οι απλές εκδόσεις του συγκεκριμένου gadget. Σύμφωνα με φήμες, οι συγκεκριμένες εκδόσεις θα φυλάσσονται εντός των Apple Store σε ειδικά διαμορφωμένα σιδερένια κιβώτια (τύπου χρηματοκιβωτίου), προκειμένου να διασφαλιστεί η αποφυγή κλοπής τους.

Συγκεκριμένα αναφέρεται το εξής:

The safes will likely be used to carry both to-be-sold inventory as well as to store demo units from the show floor overnight. The custom-designed safes will be outfitted with Apple Watch MagSafe chargers in order to keep the demo units charged up and ready to go for the next day of business.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Apple, η έκδοση Sport του Apple Watch θα έχει αρχική τιμή $349, αλλά δεν έδωσε κανένα στοιχεία για τις τιμές της χρυσής έκδοσης που πιθανόν να διατεθεί στο κοινό. Φήμες αναφέρουν πως οι τιμές θα ανέρχονται μεταξύ $1000 και $10000.

Επομένως, λόγω του μικρού μεγέθους του Apple Watch και την τεράστιας αξίας της χρυσής έκδοσης, ακούγεται λογικότατο να φυλάσσονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.