ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Χιουμοριστικό βίντεο παρουσιάζει την αστεία πλευρά της λήψης κλήσεων από το Apple Watch [Video]

Χιουμοριστικό βίντεο παρουσιάζει την αστεία πλευρά της λήψης κλήσεων από το Apple Watch [Video]

apple-watch-fail-640x361

Εν αναμονή της επίσημης κυκλοφορίας του Apple Watch δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν να δουν πως θα είναι η εμπειρία λήψης κλήσεων του iPhone από τον καρπό τους. Θα αποτελέσει ευκολία και άνεση ή θα δημιουργήσει έναν πονοκέφαλο στους χρήστες η νέα αυτή δυνατότητα;

Επίσης με την υπηρεσία Continuity της Apple πλέον μπορούμε να κάνουμε λήψη μιας κλήσης στο iPhone τόσο από το Mac όσο και από το iPad. Με την έλευση του Apple Watch ένας χρήστης θα έχει ακόμη μια επιπλέον επιλογή.

Μπορεί σε κάποιους το παραπάνω να λέγεται απίστευτη άνεση αλλά είναι πολύ εύκολο να μετατραπεί ο εργασιακός ή οικιακός σας χώρος σε ένα μόνιμο κουδούνισμα από 3 ή και περισσότερες συσκευές ταυτόχρονα.

Δείτε την χιουμοριστική πλευρά αυτή στο παρακάτω βίντεο:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.