ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Χιούμορ : η μ@λ@κι@ θα ταβανώσει στην Κίνα!

Χιούμορ : η μ@λ@κι@ θα ταβανώσει στην Κίνα!

iPhone-6s-installement-plan

Τι άλλο θα ακούσουμε από την χώρα του Δράκου…..!

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί πολλές ειδήσεις που αφορούν νεαρούς Κινέζους οι οποίοι προσπάθησαν να πουλήσουν το νεφρό τους για να αγοράσουν μια iOS συσκευή :-(

Την λύση σε αυτό το πρόβλημα, σύμφωνα με αναφορά του BBC, έρχεται να καλύψει γνωστό μεγάλο νοσοκομείο της Κίνας το οποίο χρησιμοποιεί iPhones και iPads σαν μέσο για να προσελκύσει δωρητές σπέρματος με ένα ένα ευθύ μήνυμα :

Δεν χρειάζεται να πουλήσετε τα νεφρά σας – μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε ένα 6s

Σε ένα post στην δημοφιλή κινέζικη υπηρεσία μηνυμάτων, WeChat, το νοσοκομείο δείχνει την φωτογραφία ενός rose-gold iPhone 6s η οποία συνοδεύεται από το μήνυμα ότι τα 6000 Yuan(940$) που κοστίζει μπορούν να εξοφληθούν από μια σειρά συστηματικών δόσεων σπέρματος.

Το TNW σημειώνει ότι οι υποψήφιοι δωρητές θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 5’4″ σε ύψος ,να έχουν πτυχίο και να περάσουν επιτυχώς ένα πλήρες ιατρικό σετ εξετάσεων προτού γίνουν δεκτοί. Θα πρέπει επίσης να δώσουν συνολικά ποσότητα σπέρματος 17ml σε μια περίοδο 6 μηνών.

Με λίγα λόγια…., βαράτε αδέρφια γιατί χανόμαστε στο 3D Touch!!!!!

σχολιασμός στο φόρουμ

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.