ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Χρησιμοποιήστε το iPhone για τον χειρισμό του Spotify στο Mac

Χρησιμοποιήστε το iPhone για τον χειρισμό του Spotify στο Mac

spotify-for-music

Ένα από τα χαρακτηριστικά που εδώ και καιρό θέλανε οι premium χρήστες του Spotify έγινε πραγματικότητα μιας και πλέον μπορούν να χειριστούν τα τραγούδια στο desktop από την άνεση του iPhone ή του iPad.

H νέα αναβάθμιση επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή από την desktop έκδοση στην mobile. Έτσι μπορείτε για παράδειγμα να χρησιμοποιείτε το iPad σας για να ελέγχετε τα τραγούδια σε ένα party ή να κλείνετε το laptop σας ενώ μετά έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε την ακρόαση στο iPhone σας ακριβώς από το σημείο που είχατε σταματήσει.

Το TechCrunch αναφέρει μάλιστα πως το νέο αυτό χαρακτηριστικό είναι τόσο πρακτικό που θα κάνει τα non premium μέλη να δώσουν την συνδρομή των $10 τον μήνα για να μπορούν να δεχτούν αυτή την αναβάθμιση.

Αν τώρα είστε ήδη premium χρήστης το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιτρέψετε στην mobile εφαρμογή του Spotify να εντοπίσει το desktop σας και άμεσα θα συνδεθούν.

Μια πολύ λοιπόν σημαντική εβδομάδα ολοκληρώνεται για το Spotify. Για αρχή όλοι οι iPad χρήστες δέχτηκαν μια σημαντική αναβάθμιση της έκδοσης. Εν συνεχεία είχαμε την ανακοίνωση πως για πρώτη φορά στην ιστορία το Spotify ξεπέρασε το iTunes στις λήψεις τραγουδιών και το κερασάκι ήταν η προσθήκη του παραπάνω χαρακτηριστικού για ακόμη πιο ομαλή εμπειρία των χρηστών.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.