ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Χρησιμοποιείστε το PiP για να κάνετε εξυπνότερες κλήσεις Facetime στο iPad

Χρησιμοποιείστε το PiP για να κάνετε εξυπνότερες κλήσεις Facetime στο iPad

PiP-in-FaceTime

H έλευση του iOS 9 έφερε πάρα πολλά νέα χαρακτηριστικά όπως σας έχουμε παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Ένα απ’ αυτά που θεωρούμε πολύ σημαντικό είναι η δυνατότητα για κλήση Facetime με την χρήση picture-in-picture. Αν και το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό διαφημίστηκε αρκετά για την υποστήριξη των εφαρμογών βίντεο της ίδιας της Apple και για το Safari,  μπορεί να σας έχει διαφύγει το γεγονός ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στις facetime κλήσεις.

Το χαρακτηριστικό αυτό, το οποίο υποστηρίζεται στα iPad Pro, Air, Air 2 και iPad mini 2, 3, 4 , μπορείτε να το ενεργοποιήσετε πατώντας το Home button κατά την διάρκεια της κλήσης. Το βίντεο τότε γίνεται PiP και μπορείτε να το σύρετε οπουδήποτε στην επιφάνεια, να το σμικρύνετε ή να το μεγαλώσετε και να το επαναφέρετε σε πλήρη οθόνη.

Η δυνατότητα αυτή, σας παρέχει το πλεονέκτημα να μπορείτε να έχει πρόσβαση σε άλλες εφαρμογές ή/και περιεχόμενο κατά την διάρκεια μιας κλήσης, το οποίο για πολλούς – και ιδιαίτερα στον επιχειρηματικό κόσμο- είναι πολύ σημαντικό για την διεκπαιρέωση της δουλειάς τους. Η παρουσίαση του iPad Pro καθώς και όλα τα νέα multitasking χαρακτηριστικά που έδωσε στο νέο iOS η Apple, έχουν σημαντικό ρόλο στην επανένταξη του iPad ως αντικαταστάτη του PC για πολύ κόσμο.

σχολιασμός στο φόρουμ

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.