ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Media / Χριστουγεννιάτικη Προσφορά στην iSystem!

Χριστουγεννιάτικη Προσφορά στην iSystem!

Screen Shot 2013-12-11 at 1.46.57 PM

H iSystem, Apple Premium Reseller και Apple Premium Service Provider, γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα με τη παρακάτω προσφορά:

«3 Χρόνια ολοκληρωμένη υποστήριξη, με κάθε αγορά Mac ή iPad»

Η προσφορά αφορά την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Mac ή iPad, από σήμερα έως και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, καλύπτοντας 3 χρόνια δωρεάν τεχνικό έλεγχο, 3 χρόνια δωρεάν απεριόριστες επισκευές, δηλαδή 3 χρόνια δωρεάν ό,τι χρειαστεί, όποτε χρειαστεί, σε όποιον το χρειαστεί και μόνο από την iSystem.

Η ομάδα της iSystem, ως Apple Premium Service Provider από τον Απρίλιο του 2013, φαίνεται ότι είναι οι ειδικοί του service της Apple στην χώρα μας, καθώς ο τίτλος αυτός έχει αναγνωριστεί από την Apple για το εξαιρετικό service που προσφέρουν και δόθηκε φέτος πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Με τη συγκεκριμένη προσφορά, η iSystem θέλει να τονίσει την αξία των προϊόντων της Apple, παρέχοντας σε αυτά την επιπλέον ασφάλεια που χρειάζονται και στους ιδιοκτήτες τους την ξενοιασιά που έχουν ανάγκη στη δύσκολη αυτή εποχή για τα επόμενα τρία χρόνια.

Την προσφορά μπορείτε να τη βρείτε σε ένα από τα δύο καταστήματά της:

– iSystem Apple Premium Reseller (εμπορικό κέντρο Smart Park, στα Σπάτα)

– iSystem Apple Authorised Reseller και Apple Premium Service Provider (Λ. Μεσογείων 269, Χαλάνδρι),

καθώς και από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, PayPal, με αντικαταβολή ή κατάθεση σε λογαριασμό στην ιστοσελίδα: store.i-system.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.i-system.gr

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.