ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Χριστουγεννιάτικο δέντρο σταματάει τα εγκαίνια Apple Store

Χριστουγεννιάτικο δέντρο σταματάει τα εγκαίνια Apple Store

santa_cook

Πρόσφατα τον γύρω του διαδικτύου έκανε μια είδηση πως η Apple “έκλεψε” το χριστουγεννιάτικο πνεύμα στην Ολλανδία μιας και απαίτησε την αφαίρεση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο De Passage της Ολλανδίας, The Hague, που εμπόδιζε την είσοδο του νέου Apple Store που ήθελε να ανοίξει η εταιρεία για τις γιορτές.

Η Apple όμως πήρε σήμερα πίσω την απόφαση της αυτή και έτσι το τρίτο κατά σειρά Apple Store της στην εν λόγω χώρα θα ανοίξει τις πόρτες του σε νέα ημερομηνία μέσα στο 2014.

christmastree-640x480

O Tim Cook λοιπόν φαίνεται πως σκέφτηκε το πνεύμα των Χριστουγέννων καθώς και τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε η αρχική απόφαση της Apple και έτσι έκανε πίσω.

Οι πελάτες του εμπορικού κέντρου De Passage βέβαια επωφελήθηκαν από αυτό μιας και πλέον έχουν δύο δέντρα να θαυμάσουν μιας και μετά την αρχική απόφαση της Apple ένα δεύτερο δέντρο είχε στηθεί σε διαφορετικό σημείο.

228-640x856

 

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.