ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Όταν ο Steve Wozniak ανέλαβε τον ρόλο του courier ενός iMac

Όταν ο Steve Wozniak ανέλαβε τον ρόλο του courier ενός iMac

Steve-Wozniak-640x426

Μπορεί το βίντεο που θα δείτε παρακάτω να είναι σχετικά παλαιό αλλά τώρα έκανε την εμφάνιση του και από σήμερα κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Σίγουρα το να περιμένεις τον καινούργιο σου iMac είναι ένα γεγονός που από μόνο του σε κάνει να πετάς στα σύννεφα. Η μέρα παράδοσης του είναι αρκετά σημαντική για τους περισσότερους από εμάς που από την προηγούμενη είμαστε μέσα στην τρελή χαρά. Πως θα σας φαινότανε λοιπόν να ανοίγατε την πόρτα και τον νέο σας iMac να σας τον παρέδιδε ο ίδιος ο Steve Wozniak;

Δείτε το βίντεο όπου ο Steve Wozniak παραδίδει έναν iMac στην ανυποψίαστη Emma που θα θυμάται για χρόνια αυτή την μοναδική έκπληξη!!!

 Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.