ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Ό,τι κι αν κάνεις, μην πάρεις τον iMac σου στον πόλεμο!

Ό,τι κι αν κάνεις, μην πάρεις τον iMac σου στον πόλεμο!

imac-goes-to-war

Στην υποθετική περίπτωση που κάποιος βρεθεί να σε σημαδεύει με ένα αντιαρματικό του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ψάξε κάτι να μπεις από πίσω του! Ό,τι να ‘ναι μωρέ, οτιδήποτε αρκεί να ΜΗΝ είναι ένας iMac!

Διότι όπως θα δεις και στο βίντεο που έπεται, κατόπιν επιστημονικών πειραμάτων και δοκιμών, απεδείχθη περίτρανα ότι ένας iMac, ακόμα κι αν είναι σε θέση να τρέχει Call of Duty και Battlefield για πλάκα, γονατίζει μπροστά σε ένα φινλανδικής κατασκευής Lahti L-39. Τουλάχιστον το καλό στην περίπτωση που βρεθείς να σε σημαδεύει ένα τέτοιο, είναι ότι λόγω των διαστάσεων και του βάρους του, η μετακίνησή του είναι δύσκολη υπόθεση. Οπότε τρέχα, έχεις ελπίδες…

(αλλά μην κρυφτείς πίσω απ’ τον iMac)

Σχολιασμός στο φόρουμ 

Πηγή:DigitalLife.gr 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.