ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / 12χρονο κορίτσι προσπαθεί να δηλητηριάσει την μητέρα της γιατί της πήρε το iPhone

12χρονο κορίτσι προσπαθεί να δηλητηριάσει την μητέρα της γιατί της πήρε το iPhone

31993

Το να αφαιρέσεις από ένα παιδί το iPhone ή το iPad μπορεί να προκαλέσει μεγάλους πονοκεφάλους στους γονείς αλλά για μια γυναίκα στο Colorado τα πράγματα δυστυχώς πήραν μια πιο σκοτεινή τροπή όταν η κόρη της προσπάθησε να την δηλητηριάσει γιατί αφαίρεσε από την κατοχή της το iPhone.

Δυο κατηγορίες για απόπειρα φόνου πρώτου βαθμού πλέον ασκήθηκαν στην κόρη η οποία χρησιμοποίησε χλωρίνη στο ποτό που έπινε η μητέρα της για να την σκοτώσει.

Η μητέρα διαπίστωσε πως το ποτήρι της μύριζε περίεργα αλλά υπέθεσε πως η κόρη της θα το είχε απλά πλύνει πριν βάλει το ποτό της. Λίγο μετά όμως η άτυχη μητέρα αισθάνθηκε σοβαρούς πόνους στην κοιλιά.

Χωρίς να το ψάξει περαιτέρω μερικές μέρες μετά η μητέρα και ενώ είχε συνέλθει παρατήρησε την ίδια μυρωδιά στην καράφα με το νερό στο δωμάτιο της.

Εκείνη την στιγμή έπιασε την κόρη της και με έντονο τρόπο την ρώτησε αν γνωρίζει κάτι. Η κόρη δεν δίστασε να αποκαλύψει πως προσπαθούσε να την σκοτώσει για να την εκδικηθεί που της πήρε πίσω το iPhone της.

Το κορίτσι αυτή την στιγμή κρατείτε για απόπειρα φόνου ενώ η μητέρα προσπαθεί να συνέλθει τόσο από το σοκ της αποκαλύψεις όσο και από τις ποσότητες χλωρίνης που ήπιε το διάστημα αυτό – ευτυχώς η γυναίκα δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.