ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / 12 Days of Gifts: Δωρεάν το single ‘No Better’ της Lorde

12 Days of Gifts: Δωρεάν το single ‘No Better’ της Lorde

photo-25

Η δωρεάν χριστουγεννιάτικη εφαρμογή της Αpple 12 Days of Gifts που έκανε το ντεμπούτο της στο App Store πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε νωρίτερα από το συνηθισμένο τα δώρα για όσους την κατεβάσουν στην iOS συσκευή τους. Η εφαρμογή από τις 26 Δεκεμβρίου και για 12 μέρες θα προσφέρει διάφορα δώρα αλλά η Apple σκέφτηκε να την κάνει πιο δελεαστική προσφέροντας ήδη κάτι.

Σήμερα λοιπόν και για περιορισμένο διάστημα μπορούμε μέσω της εφαρμογής να κατεβάσουμε δωρεάν και για περιορισμένο χρονικό διάστημα το νέο single ‘No Better’ της Lorde το οποίο έγινε διαθέσιμο στην αγορά πριν τρεις μέρες. Το single περιέχει το τραγούδι “No Better” και ένα music video της προηγούμενης μεγάλης επιτυχίας της καλλιτέχνιδας με τίτλο “Royals.”

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν στην iOS συσκευή σας από το App Store εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.