ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / 12 Days of Gifts: Η καθιερωμένη εφαρμογή των Χριστουγέννων από την Apple

12 Days of Gifts: Η καθιερωμένη εφαρμογή των Χριστουγέννων από την Apple

12_day_gifts_iphone_hero.jpg

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Apple με την καθιερωμένη εφαρμογή της “12 days of gifts”, με νέο όνομα πλέον (το παλιό: 12 days of christmas) μας χαρίζει ξεχωριστά, διαδικτυακά δώρα, όπως μικρού μήκους ταινίες, τραγούδια, βίντεο κλικ ή εφαρμογές και παιχνίδια που είναι κανονικά επι πληρωμή, δωρεάν.

Με εντελώς ανανεωμένο look, στα χρώματα του χρυσού και ανασχεδιασμένο σε σχέση με πέρυσι, το app της εταιρίας θα μας χαρίσει και φέτος “μικρά δωράκια” έτσι ώστε να περάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τις φετινές διακοπές.

Ας θυμηθούμε το περσινό look της εφαρμογής:

12-Days-of-Christmas-iPad-screenshot-001.jpg

Δείτε και φωτογραφίες από το φετινή, ανανεωμένη εμφάνιση και design:

13.12.09-12-Days.jpg

Είναι μια καλή κίνηση από την εταιρία γιατί όλοι μας χρειαζόμαστε δώρα τα Χριστούγεννα! Την εφαρμογή μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.