ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / 2 Νέες εφαρμογές για τον Μάρτιο του 2015 που δεν πρέπει να χάσετε!!

2 Νέες εφαρμογές για τον Μάρτιο του 2015 που δεν πρέπει να χάσετε!!

Tinder Plus

To Tinder είναι μία διαδεδομένη εφαρμογή γνωριμιών online.Μπορείτε να συνδεθείτε με άτομα που βρίσκονται σε χιλιομετρική απόσταση μικρή από εσάς,εφόσον και αν ”πατήσετε” ο ένας πάνω στον άλλον.Οι προγραμματιστές πέραν της βασικής εφαρμογής δημιούργησαν το Tinder plus με τα εξής πρόσθετα χαρακτηριστικά : μπορείτε πλέον να αναιρέσετε το match like σας ,αν το πατήσατε καταλάθος,καθώς επίσης και να προσθέσετε οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου,ώστε να μπορούν να σας δουν και από άλλη χώρα πέραν της Ελλάδος.

Το Tinder Plus υπάρχει επί πληρωμή

 

tinder-plus

Vine Kids

Vine είναι μία φοβερή εφαρμογή  που επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν έξι δευτερολέπτων βίντεο και να τα μοιράζονται στις ιστοσελίδες  κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, οι προγραμματιστές έχουν κάνει τώρα την εφαρμογή ειδικά για τα παιδιά. Είναι απλή, δεδομένου ότι χαρακτηρίζει επιλεγμένα βίντεο που είναι κατάλληλα για τα παιδιά, είναι εύκολο στη χρήση, όπου μπορείτε απλά απλά σύρετε αριστερά ή δεξιά για να προβάλετε το προηγούμενο ή το επόμενο vine video, αντίστοιχα. Μπορείτε επίσης απλά να πατήσετε την οθόνη για ενεργοποίηση / απενεργοποίηση ήχου.

vine-kids

 

 

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.