ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / 25 λόγοι για τους οποίους το iPhone 5S είναι καλύτερο από το Samsung Galaxy S5

25 λόγοι για τους οποίους το iPhone 5S είναι καλύτερο από το Samsung Galaxy S5

galaxy-s5-vs-iphone-5s-2

Αυτή την στιγμή στην αγορά έχουμε δύο εταιρείες κολοσσούς και δύο ναυαρχίδες συσκευών να κονταροχτυπιούνται. Από την μια έχουμε το 8 μηνών iPhone 5S που αν και το εξωτερικός του σχεδιασμός δεν άλλαξε, πέρα από τον χρωματισμό, οι υπόλοιπες αλλαγές και νέες καινοτομίες το κάνανε άμεσα αγαπητό και μια ακόμη τεράστια επιτυχία της Apple. H απάντηση της Samsung ήταν το Galaxy S5, ένα smartphone που παρά τον πλαστικό χαρακτήρα του είναι από τις καλύτερες Android συσκευές της αγοράς. Πολλοί ξίνισαν στην ιδέα πως έμοιαζε με ένα S μοντέλο παρά με κάτι τελείως διαφορετικό αλλά τελικά τα έχει πάει πολύ καλά στην αγορά μιας και η Samsung για ακόμη μια φορά του έχει βάλει ότι είχε και δεν είχε.

Το παρακάτω βίντεο από το PhoneBuff  μας προσφέρει σήμερα 25 λόγους για τους οποίους το iPhone 5S είναι καλύτερο από το Galaxy S5. Η εμφάνιση, το App Store, το Touch ID, οι γρήγορες αναβαθμίσεις λογισμικού και τα accessories είναι μερικοί από αυτούς.

Δείτε όλους του λόγους αναλυτικά παρακάτω:

Και ναι… θα είμαστε αντικειμενικοί….. Στο δεύτερο βίντεο δείτε το ανάποδο. Δλδ 25 λόγους για τους οποίους το Galaxy S5 είναι καλύτερο από το iPhone 5S.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.