ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / 27% των Ευρωπαίων αγοραστών έφυγαν από το Android για το iPhone το τελευταίο τρίμηνο

27% των Ευρωπαίων αγοραστών έφυγαν από το Android για το iPhone το τελευταίο τρίμηνο

iPhone-6-Plus-vs-Note-4-940x555

Τα επερχόμενα iPhones της Apple μπορεί πλέον να είναι προ των πυλών αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα τωρινά μοντέλα έχουν χάσει την λάμψει τους και πως δεν συνεχίζουν να φέρνουν Android χρήστες στο στρατόπεδο της Apple.

Στην Ευρώπη λοιπόν το 27% των αγοραστών έφυγαν από το Android και προτίμησαν ένα iPhone το τελευταίο αυτό τρίμηνο.

“Η αγορά του Android δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα από το iPhone το τελευταίο τρίμηνο και ειδικά σε μεγάλες Ευρωπαϊκές αγορές όπως αυτές της Γερμανίας, Γαλλίας και Αγγλίας” αναφέρει χαρακτηριστικά το ComTech.

smartphone-share-GB-940x464

Στην Αγγλία η αγορά του Android σημείωσε πτώση από το 58.1% στο 54.4% στην Αγγλία από το 75% στο 69.6% στην Γαλλία και τέλος στην Γερμανία από το 82.4% στο 73.7%.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο το iOS αυξήθηκε από το 29% σε 32.7 στην Αγγλία, από το 14.3 στο 17% στην Γαλλία και τέλος στην Γερμανία από το 9.5% στο 15.2%.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.