ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / 34% των smartphone που πουλήθηκαν παγκοσμίως είχαν οθόνη μεγαλύτερη από 5 ίντσες

34% των smartphone που πουλήθηκαν παγκοσμίως είχαν οθόνη μεγαλύτερη από 5 ίντσες

iphone_6_hajek4_3-800x600

Μετά τον Σεπτέμβριο οι φήμες θέλουν την Apple να παρουσιάζει όχι ένα αλλά δύο νέο iPhones. Ένα με μια οθόνη 4.7 ιντσών και ένα μεγαλύτερο με μια οθόνη 5.5 ιντσών. Η κίνηση αυτή σίγουρα θα ξαφνιάσει πολλούς μια και δεν την έχουμε συνηθίσει από την Apple και την στρατηγική που έχει ως τώρα στα iPhones της αλλά δεν είναι δύσκολο να δούμε γιατί θα είναι απολύτως λογική.

Σε ότι έχει να κάνει με ta smartphones η μεγάλη οθόνη είναι ο νικητής. Μια νέα έκθεση της Canalys, για την αγορά των smartphones δείχνει πως στην κατηγορία των 5 ιντσών και πάνω είχαμε μια αύξηση της τάξης του 369% το τελευταίο τρίμηνο και οι πωλήσεις αυτών κάλυψαν το 1/3 της αγοράς παγκοσμιώς.

chartSPpress

Φυσικά στην Apple το γνωρίζουν αυτό καθώς και την δημοτικότητα των smartphones με μεγαλύτερη οθόνη. Εσωτερικά κείμενα που εμφανίστηκαν στην πρόσφατη δίκη με την Samsung αποδεικνύουν πως στο Cupertino έχουν γνώση για αυτό το φαινόμενο και εδώ και καιρό ψάχνουν να βρουν τρόπους για να απαντήσουν στην ανάγκη αυτή των καταναλωτών.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.