ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / $4.3 εκατομμύρια τα κέρδη του Tim Cook για το 2013

$4.3 εκατομμύρια τα κέρδη του Tim Cook για το 2013

apple_tim_cook_money-580x418

Σύμφωνα με καταστατικό που κατέθεσε η Apple χθες ο Tim Cook ούτε λίγο ούτε πολύ έβαλε στο ταμείο του το εντυπωσιακό ποσό των  $4.3 εκατομμυρίων για το έτος 2013.

Το παραπάνω ποσό σπάει στα $1.4 εκατομμύρια της αμοιβής του, και ένα bonus $2.8 εκατομμυρίων. Επίσης του καταβλήθηκαν $52,721 για προσφορά στην εταιρεία στο $401.000 λογαριασμό του που υπάρχει για να καλύψει νοσηλεία υγείας, ασφαλιστικά πρόσθετα και χρήματα για τις διακοπές του.

Το 2012 η αμοιβή του CEO της Apple ήταν  $4.2 εκατομμύρια. Κάθε ρεκόρ αμοιβής το έλαβε το 2011 όταν και ανέλαβε τα ηνία της Apple μιας και σε ένα χρόνο του δόθηκαν 1 εκατομμύριο μετοχές της Apple με μια συνολική απόσβεση τον χρόνο που ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των $378 εκατομμυρίων

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.