ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / 4.7-ιντσών και 5.7-ιντσών iPhones σκέφτεται να λανσάρει η Apple φέτος;

4.7-ιντσών και 5.7-ιντσών iPhones σκέφτεται να λανσάρει η Apple φέτος;

160531

Είναι η αλήθεια πως οι 4 ίντσες των iPhone 5 και iPhone 5S δεν ικανοποιούν τους περισσότερους χρήστες ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο ακόμη και οι 5.7 ίντσες του Samsung Galaxy Note 3 σημειώνουν τρελές πωλήσεις.

Δεν θα φανεί σε κανέναν περίεργο λοιπόν αν η Apple για το επερχόμενο iPhone της σκέφτεται να μεγαλώσει τις ίντσες την οθόνης του.

Μια σημερινή αναφορά από την Κίνα σήμερα υποστηρίζει πως η Apple σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενα να λανσάρει 4.7-ιντσών και 5.7-ιντσών iPhones του χρόνου ενώ και τα 2 θα έχουν την τεχνολογία Touch ID.

H Αpple σίγουρα εδώ και καιρό πειραματίζεται με μεγαλύτερες οθόνες και έτσι είμαστε σίγουροι πως πολλά πρότυπα και των δυο συσκευών θα υπάρχουν στο εσωτερικό του Cupertino.

To να κάνει μια τέτοια σημαντική αλλαγή λανσάροντας 2 συσκευές με 2 διαφορετικές οθόνες μας φαίνεται σχεδόν αδύνατο και δεν ταιριάζει σε καμιά περίπτωση στον συντηρητικό και προσεγμένο χαρακτήρα της Apple.

Από την άλλη ο ανταγωνισμό είναι κάτι περισσότερο από έντονος και η Apple νομίζουμε πως δεν έχει πολλά επιχειρήματα για να στηρίζει μια νέα συσκευή με 4 ίντσες οθόνη.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.