ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / Νέα μεγάλη διαρροή αποκαλύπτει το νέο Apple TV

Νέα μεγάλη διαρροή αποκαλύπτει το νέο Apple TV

apple-tv-4th-gen-siri-remote

Μετά την διαρροή της iOS 11 GM έκδοσης το Σαββατοκύριακο που έδωσε ουσιαστικά στο πιάτο ότι μας ετοιμάζει η Apple για τα επερχόμενα iPhone της που θα μας παρουσιάσει αύριο σήμερα είχαμε και μια νέα που είχε να κάνει με το tvOS 11 firmware και που δίνει μια σειρά από πληροφορίες για το νέο Apple TV.

Έτσι λοιπόν ο προγραμματιστής Steve Troughton-Smith, αναφέρει πως το όνομα της νέας συσκευής με την κωδική ονομασία AppleTV6,2 όπως όλα δείχνουν θα είναι ‘Apple TV 4K’ έτσι ώστε η Apple να τονίσει τον 4K χαρακτήρα της συσκευής.

Εσωτερικά θα έχουμε έναν 3 πυρήνων A10 Fusion επεξεργαστή με 3 GB RAM μια σημαντική αναβάθμιση από τον A8 με 2 GB RAM που έχουμε στο τωρινό μοντέλο.

Το νέο 4K Apple TV επίσης θα φέρει υποστήριξη HDR και Dolby Vision ενώ παράλληλα περιμένουμε και ένα νέο Siri Remote για αυτή την συσκευή.

Παρακάτω σας έχουμε και το default 4K Screensaver για αυτή την συσκευή.

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά