ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / 5 Απριλίου τελικά τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου Apple Store στην Κωνσταντινούπολη

5 Απριλίου τελικά τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου Apple Store στην Κωνσταντινούπολη

apple-store-istanbul-webrazzi-5202

Στην Τουρκία των μεγάλων εσωτερικών εντάσεων της λογοκρισίας των social media που οδηγούν έστω και προσωρινά στο κλείσιμο αυτών από την κυβέρνηση η Apple θα ανοίξει το επόμενο Apple Store της.

Το εν λόγω λοιπόν κατάστημα στις 10 am στις 5 Απριλίου θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό. Η Apple σαν τοποθεσία έχει επιλέξει το Zorlu εμπορικό κέντρο της πόλης όπου στεγάζονται και άλλες μεγάλες αλυσίδες.

apple-store-istanbul-5224-webrazzi

Αυτή την στιγμή ολόκληρο το κατάστημα είναι τυλιγμένο σε ένα βαθύ μπλε μινιμαλιστικό teaser. H κατασκευή του είναι πραγματικά εντυπωσιακή μιας και θα καταλαμβάνει δύο επίπεδα στο εμπορικό αυτό κέντρο και θα δίνει την αίσθηση στον επισκέπτη παρόμοια με αυτή που έχει το 5th Avenue Apple Store στην Νέα Υόρκη.

apple-store-istanbul-5220-webrazzi-640x426

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.