ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / $578 εκατομμύρια θα επενδύσει η Apple για να φέρει γυαλί από ζαφείρι στο iPhone 6;

$578 εκατομμύρια θα επενδύσει η Apple για να φέρει γυαλί από ζαφείρι στο iPhone 6;

glasses

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε η Apple αρέσκεται στο να φέρνει την τελευταία λέξη του βιομηχανικού σχεδιασμού στα προϊόντα της. Σύμφωνα με έντονες φήμες που μάλλον θα επαληθευτούν η Apple φέρετε να πλήρωσε $578 εκατομμύρια για να ενισχύσει την ανάπτυξη της παραγωγής οθονών από ζαφείρι της  GT Advanced Technologies.

Αυτή η κίνηση θα βοηθήσει στο να μειωθεί το κόστος της παρασκευής τέτοιων οθονών που μάλλον θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στο iPhone 6 μαζί με μια νέα μεγαλύτερη οθόνη.

Το γυαλί από ζαφείρι είναι 2.5 φορές ποιο ανθεκτικό από το Corning Gorilla που συναντούμε στα παλαιότερα iPhone. Μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο υλικό το συναντούμε σε μικρά μέρη των νέων iPhones όπως στο προστατευτικό γυαλί της κάμερας αλά και στο Touch ID του iPhone 5S.

Σύμφωνα με τον  Jeff Nestel-Patt, marketing director της GT Advanced Technologies, το ζαφείρι είναι σχεδόν αδύνατο να γρατσουνιστεί η να αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο ακόμη και με την επαφή του με το δάπεδο.

Η σημερινή είδηση συμπληρώνει και αυτό που σας αναφέραμε την προηγούμενη βδομάδα και που ήθελε την Apple να ετοιμάζει την δημιουργία ενός εργοστασίου κατασκευής γυαλιού από ζαφείρι στην Mesa της Αριζόνας στην Αμερική.

Σχολιασμός στο φόρουμ

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.