ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / $68 εκατομμύρια σε αξία μετοχών το bonus της Apple στην Angela Ahrendts

$68 εκατομμύρια σε αξία μετοχών το bonus της Apple στην Angela Ahrendts

178343

Αυτό είναι bonus για να υπογράψεις σε νέο εργοδότη. Υστέρα και από την επίσημη ανακοίνωση της ανάληψης καθηκόντων της Angela Ahrendts στην Apple το bonus που εξέλαβε για την υπογραφή του συμφωνητικού εργασία της ήταν 113.000 μετοχές της εταιρείας.

Με την μετοχή της Apple να ξεπερνάει τα $600 χθες αυτό σημαίνει πως η συνολική αξία των μετοχών που θα λάβει η Angela Ahrendts ανέρχεται στο εντυπωσιακό αριθμό των $68 εκατομμύριων.

Το γεγονός αυτό κάνει την νέα SVP των Apple Stores της Apple μια από τις ακριβοπληρωμένες στον χώρο. Το συνολικό ποσό και η διάθεση τον μετοχών βέβαια θα γίνει κατά διάστημα με το συνολικό ποσό να είναι διαθέσιμο στην ίδια το 2018.

Ahrendts will receive shares spread over several different vesting periods between June 1, 2014 and June 14, 2018, assuming Ahrendts stays with the company. Were Apple’s share price to rise, the RSUs could potentially be worth significantly more over that time.

A restricted stock unit is a standard form of stock compensation that reward employees for staying with the company. They are used as general compensation and for employee retention. Each RSU converts to one share of stock on its vesting date, typically set annually based on award date.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.