ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / 87% των iOS συσκευών έχουν την έκδοση 7 μόνο 5.3% των Android συσκευών έχουν το KitKat

87% των iOS συσκευών έχουν την έκδοση 7 μόνο 5.3% των Android συσκευών έχουν το KitKat

android_vs_ios_2

Μετά το περσινό WWDC η Apple ξεκίνησε να παρουσιάζει την αποδοχή του iOS  λογισμικού της στο portal των εγκεκριμένων προγραμματιστών της τόσο για Mac όσο και για iOS.

iOS-7-adoption-rate-20140408

Σύμφωνα λοιπόν με δεδομένα που συγκέντρωσε η εταιρεία μέχρι και της 24 Μαρτίου 2014 ένα εντυπωσιακό 84% όλων των iOS συσκευών έχουν αναβαθμίσει στην iOS 7 έκδοση. Ο αριθμός αυτός σήμερα έφτασε το ακόμη εντυπωσιακότερο 87%. Αύξηση λοιπόν 2% μέσα σε μόλις 2 βδομάδες στο σύνολο των συσκευών δεν είναι καθόλου μικρό επίτευγμα.

Android-adoption-rate-20140408

Η Google πάλι έχει μια τελείως διαφορετική εικόνα να δείξει μέχρι και την 1η Απριλίου για την νεότερη έκδοση του δικού της λογισμικού. Το Android KitKat λοιπόν το οποίο έκανε την εμφάνιση του 6 μήνες πριν έχει εγκατασταθεί μόνο στο 5.3% των συσκευών.

Ο λόγος για αυτή την διαφορά; Δεν είναι άλλος από τον τεράστιο κατακερματισμό συσκευών στο Android που συνεχίζει να δημιουργεί πολλούς πονοκεφάλους στην Google.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.