ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Aυτό συμβαίνει όταν ο αριθμός του κινητού σας εμφανίζεται σε ένα iPhone που μόλις παρουσιάστηκε

Aυτό συμβαίνει όταν ο αριθμός του κινητού σας εμφανίζεται σε ένα iPhone που μόλις παρουσιάστηκε

72953627DPM037_iphone

Σήμερα σας έχουμε ακόμη μια ενδιαφέρον ιστορία από το χρονοντούλαπο του iPhone που σήμερα έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο και έρχεται από τον αναλυτή Ben Bajarin ο οποίος έχει παραβρεθεί σε όλα τα Apple events από την επίσημη παρουσίαση του πρώτου iPhone το 2007 και μετά.

Για την ακρίβεια στην πρώτη παρουσίαση δεν πήγε ο ίδιος αλλά ο πατέρας του αλλά αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε κανένας….

Ας δούμε λοιπόν τι γράφει για αυτή την πολύ ιδιαίτερη ιστορία.

“Μετά την επίσημη παρουσίαση του πρώτου iPhone ο πατέρας μου περπατούσε στην αίθουσα παρουσίασης του MacWorld όταν είδε έναν Apple executive, που γνώριζε. Μπόρεσε να έχει ένα πολύ γρήγορο demo με το iPhone ακόμη και για το πόσο καλό ήταν κατά την διάρκεια των κλήσεων. Ο άνθρωπος της Apple είπε στον πατέρα μου να καλέσει όποιον ήθελε και έτσι αυτός με κάλεσε στο κινητό μου. Εγώ εκείνη την στιγμή ήμουν σε μια συνάντηση με την ομάδα των Windows στο CES και έτσι δεν απάντησα. Όταν τελείωσα με την συνάντηση άκουσα το μήνυμα που μου είχε αφήσει ο πατέρας μου λέγοντας μου πως το iPhone ήταν απλά φανταστικό.

Μετά από λίγο ο ίδιος executive της Apple έκανε επίδειξη του ίδιου iPhone σε μια σειρά μέσων μαζικής ενημέρωσης από όλο τον κόσμο. Μαντέψτε ποιος αριθμός κινητού εμφανιζόταν στην οθόνη κατά αυτή την επίδειξη. Ήταν ο δικός μου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο αριθμός μου να βρίσκεται παντού ακόμη και σε φωτογραφίες του τύπου την επόμενη μέρα. Τότε ήταν που ξεκίνησα να δέχομαι 1500 κλήσεις την ημέρα για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Το άσχημο της υπόθεσης ήταν πως δέχτηκα πολλές κλήσεις από διεθνή και παγκόσμια δίκτυα τύπου αναζητώντας να κάνω κάποιο σχόλιο με αποτέλεσμα να πρέπει να ακούω όλα τα voicemails που μου αφήνανε μαζί με κάθε κλήση που δεν απαντούσα. Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως ο αριθμός μου είχε κάποια σχέση με τον Steve Jobs και πως καλώντας τον θα μπορούσαν να μιλήσουν είτε με τον ίδιο είτε θα μπορούσαν να κανονίσουν κάποια συνάντηση μαζί του!”

 Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.