ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Aeternum: Το καλύτερο Apple Watch UI SpringBoard για το iPhone σας

Aeternum: Το καλύτερο Apple Watch UI SpringBoard για το iPhone σας

Aeternum-Screenshot-1024x904

Ένα νέο jailbreak tweak που χρησιμοποιεί τον ανοιχτό κώδικα του Lucas Mendes για το Apple Watch UI για το iPhone έκανε πρόσφατα την εμφάνιση του σε μια test version. Ονομάζεται Aeternum, και είναι από τον developer που έφερε στο Cydia τα iRealSMS and iTouchSecure. Με άλλα λόγια είναι από έναν έμπιστο προγραμματιστή.

Το εν λόγω tweak είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη εκτέλεση της διεπαφής του Apple Watch σε ένα iPhone. Πέρα από την ίδια την διεπαφή, έχει ομαλά animations, την ύπαρξη dock καθώς και την ικανότητα να αλλάζετε την θέση των πλήρως λειτουργικών εικονίδιων.

Aeternum-Preferences-1024x904

Δείτε μια παρουσίαση του παρακάτω:

Σε αυτή την πρώτη του έκδοση έχει μερικές πινελιές ακόμη να μπουν πριν ο προγραμματιστής του το κάνει σύντομα διαθέσιμο στο Cydia μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.