ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / To Alcatel Onetouch smartwatch θα λειτουργεί και με το iOS

To Alcatel Onetouch smartwatch θα λειτουργεί και με το iOS

alcatelonetouchwatch-940x532

02.09_03h59m51s_003_

Η Alcatel είναι απίστευτα ενθουσιασμένη με το νέο της smartwatch σε τέτοιο σημείο που έδωσε ένα μικρό preview την προηγούμενη εβδομάδα πριν την επίσημη παρουσίαση του. Στο CES σήμερα η εταιρεία έδωσε περισσότερα στοιχεία της συσκευής με κορυφαίο το γεγονός πως θα είναι συμβατή και με iOS συσκευές και με μια τιμή που θα ανέρχεται στα $149.

Το Watch όπως είναι η επίσημη ονομασία του λοιπόν έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα μιας και θα μπορεί να είναι προσιτό τόσο από χρήστες Android όσο και iOS συσκευών. Η εταιρεία επίσης τόνισε πως το νέο αυτό wearable θα έχει όλα τα τελευταία χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένων του ελέγχου μουσικής αλλά και της ανάγνωσης ειδοποιήσεων.

Αρχικά δεν θα υπάρχει κάποιο app store για το smartwatch και έτσι οι χρήστες θα πρέπει να περιοριστούν στις προ εγκατεστημένες εφαρμογές. Η Alcatel όμως τονίζει πως αυτό το γεγονός θα αλλάξει σύντομα.

Το Watch θα έχει μια 210mAh μπαταρία που θα δίνει αυτονομία δυόμισι ημερών κανονικής χρήσης ενώ θα έχει ενσωματωμένους αισθητήρες όπως heart rate monitor, accelerometer, gyroscope, αλλά και ένα altitude meter. Έχει προστασία IP67 για το νερό και στην καρδία του βρίσκετε ένα STMicroelectronics STM429 chipset.

Η οθόνη του αγγίζει τις 1.22 ίντσες και όπως και το Moto 360 είναι ολοστρόγγυλο με μικρά bezels. Επίσης θα υπάρχει και φυσικό κουμπί στην μια άκρη της συσκευής.

Το Watch θα γίνει διαθέσιμο σε 4 εκδόσεις – ένα με ένα αθλητικό λουράκι σε κόκκινο χρωματισμό, ένα με άσπρο λουράκι και τα άλλα δύο θα έχουν μεταλλικά μπρασελέ.

Η τιμή του τέλος στα μόλις $149 σίγουρα το κάνει μια επιλογή που δύσκολα κάποιος θα προσπεράσει. Η Alcatel δεν έχει ενημερώσει ακόμη για το πότε η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην αγορά.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.