ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Animated Χάρτης δείχνει την εξάπλωση των Apple Stores από το 2001

Animated Χάρτης δείχνει την εξάπλωση των Apple Stores από το 2001

apple-stores-map-dates

Με περισσότερες από 400 τοποθεσίες παγκοσμίως τα Apple Stores έφεραν στην Apple το τελευταίο τρίμηνο τον εντυπωσιακό αριθμό των $7 δις. Πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι τα επισκέπτονται κάθε τρίμηνο δίνοντας στην Apple την κυριαρχία σε όλα τα καταστήματα της Αμερικής και με μεγάλη διαφορά.

Το όνειρο του Steve Jobs για έναν μοναδικό και διαδραστικό τρόπο που οι καταναλωτές θα τον θεωρούσαν ένα δεύτερο σπίτι τους συνεχίζει δυναμικά.

Το πόσο; Απλά δείτε τον παραπάνω animated χάρτη που δείχνει πως πραγματικά τα Apple Stores φυτρώνουν σαν μανιτάρια από το 2001 και μετά.

Το νεότερο όπως σας ενημερώσαμε ανοίγει στις 5 Απριλίου στην γειτονική Τουρκία! Στην Ελλάδα…..παραμένει ακόμη ένα όνειρο απατηλό….

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.