ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Animer7: προσθέστε animations στα banner notifications και app switcher στο iOS 7

Animer7: προσθέστε animations στα banner notifications και app switcher στο iOS 7

Animer-Top-1024x764

Το Animer7 είναι ένα νέο tweak που έκανε σήμερα την εμφάνιση του στο Cydia στο BigBoss repo. Είναι ένα tweak που σας επιτρέπει να παραμετροποιήσετε τα custom animations των banner notifications και του app switcher.

Screen Shot 2014-01-21 at 1.00.57 AM

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του:

To πολύ καλό χαρακτηριστικό του Animer ακούει στο όνομα “show test banner”, μια επιλογή του tweak που σας επιτρέπει να παρουσιάσετε ένα κενό banner στην συσκευή σας για να διαπιστώσετε αν το animation που επιλέξατε σας αρέσει η όχι.

Παρακάτω σας έχουμε ακόμη μια καλή παρουσίαση του εν λόγω tweak.

To Animer όπως προ είπαμε θα το βρείτε στο Cydia στο BigBoss repo στην τιμή των $1.99, εκτός αν έχετε παλαιότερη έκδοση του μιας και σε αυτή την περίπτωση θα το λάβετε ως δωρεάν αναβάθμιση.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.