ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / AnyDrop 2: Κάντε διαμερισμό οποιουδήποτε αρχείου μέσω AirDrop

AnyDrop 2: Κάντε διαμερισμό οποιουδήποτε αρχείου μέσω AirDrop

maxresdefault

Το AirDrop είναι ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό του iOS αλλά σε ένα  jailbroken iPhone μπορεί να γίνει απλά φανταστικό. Ο λόγος για το AnyDrop 2— ένα  jailbreak tweak το οποίο προσφέρει στο AirDrop, μοναδικά χαρακτηριστικά κάνοντας το να έχει πρόσβαση σε οποιοδήπογτε φάκελο της συσκευής σας.

Σκεφτείτε ένα συνδυασμό του iFile με ικανότητες AirDrop και έχετε την εικόνα του εν λόγω tweak. Πέρα από αυτό σας επιτρέπει επίσης να κάνετε διαμερισμό αρχείων media, μουσική, βίντεο και φωτογραφίες. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχει και ένα κρυφό χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να κατεβάσετε και να διαμεριστείτε ακόμη και βίντεο από το YouTube.

Δείτε την λειτουργία του παρακάτω:

To AnyDrop, θα το βρείτε διαθέσιμο στο Cydia στο BigBoss repo μόνο με $1.99.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.