ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Appellancy: Ξεκλειδώστε την συσκευή σας με αναγνώριση προσώπου

Appellancy: Ξεκλειδώστε την συσκευή σας με αναγνώριση προσώπου

0

Το Appellancy είναι ένα jailbreak tweak που σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε την συσκευή σας χρησιμοποιώντας αναγνώριση των χαρακτηριστικών του προσώπου σας μέσω της εμπρόσθιας κάμερας της συσκευής.

Δείτε παρακάτω πως λειτουργεί:

Στο πρώτο αυτό επίσημο build του έχουμε ακόμη κάποια μικρό προβλήματα αλλά σαφώς είναι σχεδόν άριστο και έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τον Developer του Elijah Frederickson ο οποίος μάλιστα έχει δημιουργήσει και το δικό του API για να ενσωματωθεί αυτή η λειτουργία και σε άλλα tweaks.

Επίσης να τονίσουμε ότι εξαιτίας της φύσης του tweak όπως ήταν αναμενόμενο θα καταναλώσετε μπαταρία της συσκευής της αν και ο προγραμματιστής έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε το tweak να είναι φιλικό ως προς της αυτονομία.

Συμπερασματικά είναι μια πολύ καλή και μοναδική στο είδος της δουλειά που θα ενθουσιάσει τους περισσότερους από εσάς. Θα το βρείτε διαθέσιμο στο Cydia στα r $1.99 στο BigBoss repo.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.