ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / AppHeads: το επερχόμενο tweak που επαναπροσδιορίζει το iOS multitasking

AppHeads: το επερχόμενο tweak που επαναπροσδιορίζει το iOS multitasking

AppHeads-1024x576

To iOS multitasking ήταν ένα από τα στοιχεία τα οποία η Apple το είχε θαμμένο για πολλά χρόνια παρά το γεγονός πως με το iOS 7 πέρυσι η Apple το έβγαλε κάπως από το χρονοντούλαπο και έκανε κινήσεις προς αυτό.

Το AppHeads είναι ένα επερχόμενο jailbreak tweak που προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει το iOS multitasking και ως ένα σημείο τα καταφέρνει άριστα!

Αν είστε γνώστες του Facebook Messenger τότε θα έχετε μια ιδέα για το πως μοιάζει η διεπαφή του AppHeads. Χρησιμοποιεί τα ίδια στρογγυλά εικονίδια αλλά αντί για να ανοίγει συζητήσεις οι φούσκες σας βοηθάνε ώστε να διαχειριστείτε τις εφαρμογές σας που τρέχετε εκείνη την στιγμή.

AppHeads-delete

Δείτε μια πρώτη παρουσίαση του tweak παρακάτω:

To ΑppHeads θα είναι συμβατό με συσκευές που θα τρέχουν iOS 7-8.1, συμπεριλαμβανομένου και του iPad – όπου εκεί η ευχρηστία του θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Θα γίνει διαθέσιμο στο Cydia στο πολύ άμεσο μέλλον στην τιμή των$4.99. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο developer’s website.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.