ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Apple και Samsung σε συνομιλίες για συμβιβασμό και κατάργηση των δικαστικών διαμαχιών

Apple και Samsung σε συνομιλίες για συμβιβασμό και κατάργηση των δικαστικών διαμαχιών

A man is silhouetted against a video screen with Apple and Samsung logos as he poses with a Samsung Galaxy S4 in this photo illustration taken in the central Bosnian town of Zenica

Η Korea Times (via Fortune) αναφέρει σήμερα πως η Apple και η Samsung  έχουν ξεκινήσει συνομιλίες έτσι ώστε να βρούνε συμβιβαστικές λύσεις στο θέμα τον ευρεσιτεχνιών εκτός δικαστήριων. Μάλιστα ο  Florian Mueller του FOSS Patents  πιστεύει πως μια συμφωνία θα επέλθει πάρα πολύ σύντομα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Τα πράγματα θα πρέπει να οριστικοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι. Η Apple δεν έχει μια αρνητική στρατηγική. Η συμφωνία που έκανε με την Google δείχνει πως η διοίκηση της θέλει να φύγει από την στρατηγική του Steve Jobs για θερμοπυρηνικούς πολέμους”

Ο Mueller πιστεύει πως μια πληρωμή της Sasmung στην Apple για όλες τις καταπατήσεις πατεντών θα δώσει την ευκαιρία και στις δύο εταιρείες να προχωρήσουν μπροστά μακριά από νέες δικαστικές διαμάχες.

Όπως σας ενημερώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα η Apple ήδη βρίσκετε σε συμβιβασμό με την Google για το θέμα των ευρεσιτεχνιών.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.