ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Apple και Samsung στο τραπέζι των συνομιλιών ξανά

Apple και Samsung στο τραπέζι των συνομιλιών ξανά

apple-samsung-california-copyright.si

H Apple και η Samsung συμφώνησαν από κοινού να ξεκινήσουν νέους γύρους συνομιλιών αρχής γενομένης από τις 19 Φεβρουαρίου σχετικά με τι άλλο, την ανεύρεση κάποια λύσης για το θέμα μηνύσεων για μια σειρά νέων πατεντών.

Σύμφωνα πάντα με το Reuters σήμερα ο Apple CEO Tim Cook και ο Samsung CEO Oh-Hyun Kwon θα πορευθούν σε αυτές τις συνομιλίες μαζί φυσικά με μια ομάδα δικηγόρων για να συζητήσουν πιθανότητες επίλυσης πριν οδηγηθούν για ακόμη μια φορά στα δικαστήρια.

Αν επέλθει συμφωνία δεν θα χρειαστεί η δικαστική οδός που έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο. Παρόμοιες συνομιλίες έχουν γίνει και κατά το παρελθόν αλλά τότε δεν είχαμε κάποιο αποτέλεσμα μιας και οι δύο παρέμειναν στις θέσεις τους.

Μέχρι στιγμής καμιά από τις εταιρείες δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για αυτή την επερχόμενη συνάντηση.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.