ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Apple παρουσίασε την νέα ‘Health’ εφαρμογή για το iOS 8

Apple παρουσίασε την νέα ‘Health’ εφαρμογή για το iOS 8

Health-iPhone--1024x686

Όπως αρκετοί είχαν προβλέψει η Apple μπαίνει δυναμικά στην βιομηχανία Υγείας με την είσοδο του iOS 8 εισάγοντας μια νέα εφαρμογή με την ονομασία “Health”. H εφαρμογή αποτελεί ένα εύκολης πρόσβασης hub όπου οι iPhone χρήστες μπορούν αποθηκεύσουν και να παρατηρούν σημαντικές μετρήσεις της υγείας τους και της φυσικής τους κατάστασης.

Όπως εξήγησε ο Craig Federighi, αυτή είναι μια πολύ σημαντική βελτίωση της τωρινής κατάστασης όπου οι πληροφορίες αυτές βρίσκονται σε πολλαπλές εφαρμογές και υπηρεσίες.

Όπως ήταν φυσικό η Apple παρουσίασε και το Health Kit για τους προγραμματιστές που σημαίνει πως θα έχουμε και εισαγωγή τρίτων προγραμματιστών στην εφαρμογή.

Ο Federighi τόνισε πως η Apple δουλεύει ήδη με προγραμματιστές όπως η Nike για να χτίσει και να ενδυναμώσει την Health Kit πλατφόρμα της καθώς επίσης συνεργάζεται και με την  Mayo Clinic και άλλα ιατρικά κέντρα για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο μέσω του Health Kit τις δικές του εφαρμογές.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.