ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Apple παρουσιάζει διαδραστικές γνωστοποιήσεις στο iOS 8, μαζί με Quick Reply

Apple παρουσιάζει διαδραστικές γνωστοποιήσεις στο iOS 8, μαζί με Quick Reply

Interactive-Notifications-on-iOS-8

Ένα από τα μεγάλα νέα χαρακτηριστικά που μας παρουσίασε η Apple χθες για το iOS 8 ονομάζεται Interactive notifications. Οι διαδραστικές αυτές γνωστοποιήσεις έχουν μια σειρά χαρακτηριστικών αλλά αυτή που ξεχωρίζει χωρίς καμιά αμφιβολία είναι το Quick Reply ή αν προτιμάτε η γρήγορη απάντηση.

Ο Craig Federighi μας περιέγραψε και παρουσίασε αυτά τα χαρακτηριστικά επί σκηνής δείχνοντας μας μια γνωστοποίηση ενός μηνύματος στην οθόνη κλειδώματος του iPhone του. Με ένα απλό tap είχε την ικανότητα να απαντήσει στο μήνυμα χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει την εφαρμογή των μηνυμάτων. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που για πολύ καιρό το ζητούσαν οι χρήστες και έτσι δεν είναι τυχαίο που μέχρι πρότινος ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή jailbreak tweak στο iPhone.

Οι διαδραστικές αυτές γνωστοποιήσεις επεκτείνονται και στην εφαρμογή του Ημερολόγιου ενώ θέλουμε να πιστεύουμε πως σύντομα θα γίνουν διαθέσιμες και για εφαρμογές τρίτων.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.