ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple εξαγόρασε την εταιρεία ασύρματης φόρτισης PowerbyProxi

Η Apple εξαγόρασε την εταιρεία ασύρματης φόρτισης PowerbyProxi

iPhone-8-wireless-charging

Η Apple πρόσφατα εξαγόρασε την εταιρεία PowerbyProxi από την Νέα Ζηλανδία που σχεδιάζει ασύρματης φόρτισης λύσεις. Η εταιρεία αναφέρει πως η έδρα της θα παραμείνει στην Νέα Ζηλανδία.

Η Apple για αυτή την εξαγορά πρέπει να δαπάνησε μερικά δεκάδες εκατομμύρια δολάρια με τον Dan Riccio, Apple Senior Vice President of Hardware Engineering, να αναφέρει πως “αυτή η προσθήκη είναι πάρα πολύ καλή καθώς η Apple δουλεύει για ένα ασύρματο μέλλον”.

Ενώ εν συνεχεία τόνισε:

“Θέλουμε να φέρουμε μια εύκολη φόρτιση σε περισσότερα μέρη και περισσότερους καταναλωτές σε παγκόσμια κλίμακα”

Η PowerbyProxi ιδρύθηκε το 2007 από τον Fady Mishriki μια spin-out του πανεπιστημίου του Auckland. Η εταιρεία έχει 55 εργαζομένους και έχει καταχωρημένες περισσότερες από 300 πατέντες στον χώρο της ασύρματης φόρτισης.

Ο CEO της PowerbyProxi ανέφερε:

“Υπάρχει μια απίστευτη σύζευξη στις αξίες της Apple με τις δικές μας και είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε στην ίδια περιοχή και πάνω στην καινοτομία της ασύρματης φόρτισης”

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.