ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple αναζητεί ταλαντούχο μηχανικό σε κρυφή αγγελία εργασίας

Η Apple αναζητεί ταλαντούχο μηχανικό σε κρυφή αγγελία εργασίας

apple-hidden-job-posting

Η μυστικοπάθεια της Apple επεκτείνετε πλέον και στην αγορά εργασίας; Η απάντηση ίσως να είναι ναι. Ένα κρυφό Apple website ανάρτησε μια θέση εργασίας για μια σημαντική θέση της εταιρείας.

Η περιγραφή κάνει λόγο για την αναζήτηση ενός ταλαντούχου μηχανικού ο οποίος θα δημιουργήσει μια βασική δομή για το οικοσύστημα της Apple.

H ανακάλυψη αυτής της αγγελίας έγινε από τοZDNet και πιο συγκεκριμένα τον Zach Whittaker, στο μυστικό site us-west-1.blobstore.apple.com.

The posting states how critical the role is, the scale of the work, key qualifications, and a description of the type of employee Apple is looking for.

H αγγελία πλέον δεν είναι διαθέσιμη μιας και όπως καταλαβαίνετε πλέον δεν είναι και μυστική. Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος ανακαλύπτει μια τόσο περίεργη αγγελία για εργασία στην Apple.

If you answered yes to some of the questions above, then we need you!

Get in touch by sending us your resume to blob-recruiting [at] group.apple.com

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.