ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Apple & GE (General Electric) ανακοίνωσαν μεγάλη συνεργασία

Apple & GE (General Electric) ανακοίνωσαν μεγάλη συνεργασία

apple-ge

H Apple και η GE (General Electric) σήμερα ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία για την δημιουργία εταιρικών – βιομηχανικών εφαρμογών για την πλατφόρμα του iOS. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και ένα νέο SDK με εστιάσει στο Internet of Things.

Ο Tim Cook ανέφερε πως η GE είναι ένας ιδανικός συνεργατής με πλούσια ιστορία στην καινοτομία. Η GE θα δημιουργήσει μια σειρά εφαρμογών για την ίδια και τους πελάτες της και θα τις ενεργοποιήσει σε iPhones και iPads.

“GE is an ideal partner with a rich history of innovation across the industrial world in areas like aviation, manufacturing, healthcare and energy,” said Tim Cook, Apple’s CEO. “Together, Apple and GE are fundamentally changing how the industrial world works by combining GE’s Predix platform with the power and simplicity of iPhone and iPad.”

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά