ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Τα στοιχεία που ψάχνει η Apple για τις νέες TV σειρές και ταινίες που θέλει να αγοράσει

Τα στοιχεία που ψάχνει η Apple για τις νέες TV σειρές και ταινίες που θέλει να αγοράσει

gameofthrones

Η Apple σκοπεύει να δαπανήσει περί το $1 δις για την δημιουργία δικού της βίντεο προγράμματος για τον επόμενο χρόνο.

Καθώς λοιπόν η εταιρεία ετοιμάζει την μεγάλη κίνηση στον χώρο το Bloomberg ανέφερε τους τύπους των TV σειρών και ταινιών που αναζητάει η Apple.

H εταιρεία λοιπόν εστιάζει σε περιεχόμενο και ταινίες φιλικά προς τις οικογένειες αντί για παράδειγμα κάτι αντίστοιχο της σειράς του Game Of Thrones που έχει έντονα στοιχεία σεξ και βίας.

“Η Apple δεν ψάχνει τύπους σειρών όπως οι επιτυχίες στα HBO και Netflix – για παράδειγμα το Game Of Thrones – τουλάχιστον όχι ακόμη. Η εταιρεία έχει πλάνα να κυκλοφορήσει τα πρώτα τις projects σε όλους που έχουν μια Apple συσκευή πιθανών μέσω της TV εφαρμογής της. Κάθε σειρά θα πρέπει να είναι κατάλληλη για το Apple Store. H Apple λοιπόν θέλει να εστιάσει σε κωμωδίες, ή δράματα όπως η σειρά του NBC “This is Us” ή οικογενειακές σειρές όπως το “Amazing Stories””

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.