ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Το Apple iCloud trademark πλέον περιλαμβάνει έξυπνα σετ γυαλιών και όχι μόνο

Το Apple iCloud trademark πλέον περιλαμβάνει έξυπνα σετ γυαλιών και όχι μόνο

augmented-reality-virtual-reality-glasses

Η Apple αναβάθμισε το trademark της για το “iCloud” στο Hong Kong Trademark γραφείο έτσι ώστε αυτό να συμπεριλαμβάνει σετ έξυπνων γυαλιών καθώς και μια περιφερειακή συσκευή headset – φανταστείτε κάτι σαν το σετ του Oculus Rift.

Όπως γνωρίζουμε η Apple φημολογείται ότι δουλεύει πάνω σε ένα προϊόν επαυξημένης πραγματικότητας με την Carl Zeiss που μπορεί να έχει την μορφή σετ γυαλιών ή ακόμη κάποιου ποιο ολοκληρωμένου headset.

Το PatentlyApple έχει παρατηρήσει πως από τον Απρίλιο η Apple έχει ξεκινήσει να προσθέτει διάφορα νέα προϊόντα στα διάφορα trademarks που έχει κατοχυρωμένα σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες της καλύπτοντας έτσι τους Mac Pro/iMac υπολογιστές, την ARKit πλατφόρμα, οθόνες επαυξημένης πραγματικότητας και πλέον και σετ έξυπνων γυαλιών και headset.

Στην προσθήκη που έκανε σήμερα η Apple στο iCloud trademark της τα headsets και τα έξυπνα γυαλιά περιγράφονται ως “wearable ψηφιακές ηλεκτρονικές συσκευές που μπορούν να δώσουν πρόσβαση στο Internet” καθώς και ως “λογισμικό υπολογιστή για την παραμετροποίηση και χειρισμό τέτοιων συσκευών”

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.