ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / Η Apple προσθέτει την Jennifer Aniston & Reese Witherspoon σε επερχόμενη TV σειρά της

Η Apple προσθέτει την Jennifer Aniston & Reese Witherspoon σε επερχόμενη TV σειρά της

jennifer-aniston-reese-witherspoon

Η Apple αγόρασε 2 σεζόν από μια νέα τηλεοπτική σειρά που θα έχει ως βασικές πρωταγωνίστριες τις Jennifer Aniston και Reese Witherspoon. Η αγορά αυτή είναι ακόμη μια κίνηση της Apple στην δημιουργία δικού της περιεχομένου και στο λανσάρισμα μιας streaming βίντεο υπηρεσίας όπως αυτής του Netflix και HBO.

Τόσο η Aniston όσο και Witherspoon θα έχουν και τον ρόλο των executive producers με κάθε σεζόν να έχει 20 επεισόδια για αρχή σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα το The Hollywood Reporter

Για την νέα αυτή σειρά δεν έχουμε κάποιο όνομα αλλά η ιστορία θα έχει να κάνει με τις ζωές δύο σταρ τις πρωινής ζώνης ειδήσεων.

“Η πλοκή της σειράς έχει να κάνει με μια εσωτερική ματιά στην ζωή ανθρώπων που βοηθούν κάθε πρωί την Αμερική να ξυπνήσει, δείχνοντας τις μοναδικές δυσκολίες που πρέπει να παρακάμψει κάποιος που κάνει αυτή την δουλειά κάθε μέρα.”

Η εν λόγω σειρά που θα ανήκει στην κατηγορία του δράματος περισσότερο και λιγότερο σε αυτή της κωμωδίας έρχεται μετά την είδηση πως ο Steven Spielberg θα σκηνοθετήσει εκ νέου την τεράστια επιτυχία της Amazing Stories σειράς που ήταν και η πρώτη που έκλεισε η Apple νωρίτερα φέτος.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.