ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Το Apple Music έρχεται πλέον με νέο οικονομικότερο πακέτο ετήσιας συνδρομής!

Το Apple Music έρχεται πλέον με νέο οικονομικότερο πακέτο ετήσιας συνδρομής!

Στιγμιότυπο 2017-06-20, 10.24.46 μμ

Σε ένα νέο promotion για την υπηρεσία Apple Music προχώρησε η Apple και έτσι όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στην συνδρομητική μουσική αυτή υπηρεσία της εταιρείας σύντομα θα έχουν μια νέα οικονομικότερη προσφορά προς €69 / έτος.

Οι χρήστες iOS και macOS συσκευών που θα επιλέξουν το νέο ετήσιο πακέτο κερδίζουν €15 έναντι της μηνιαίας χρέωσης καθώς θα χρεωθούν €69 αντί για €84 (€6,99 x 12) εφόσον φυσικά επέκτειναν την μηνιαία συνδρομή τους για συνολική διάρκεια 12 μηνών.

Αν ψάχνετε αυτό το αρκετά δελεαστικό συνδρομητικό πακέτο, προς το παρόν, αυτό η Apple το έχει κρυμμένο στην εφαρμογή του App Store.

Για να γίνει ορατό θα πρέπει να πατήστε επάνω στο Apple ID σας, συμπληρώστε το password σας και επιλέξτε “View Apple ID”. Από εκεί, επιλέξτε το “Subscriptions” και εφόσον ήδη είστε συνδρομητής της υπηρεσίας θα μπορέσετε να ανοίξετε τις ρυθμίσεις συνδρομής του Apple Music και να δείτε το νέο ετήσιο πακέτο.

Apple-Music-year-e1497944973683

 

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.