ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple δημοσιεύει το καινούργιο iPhone 6 και Apple Watch σε μια πλήρης ανασχεδιασμένη ιστοσελίδα

Η Apple δημοσιεύει το καινούργιο iPhone 6 και Apple Watch σε μια πλήρης ανασχεδιασμένη ιστοσελίδα

screen-shot-2014-09-09-at-3-03-28-pm

 

 

Η Apple τελείωσε το event της και έτσι ήταν η ώρα να δημιουργήσει τις κατάλληλες σελίδες στην ιστοσελίδα της, όσο για τις πληροφορίες τόσο και για το online shop της κάθε συσκευής. Η πρώτη ανασχεδιασμένη ιστοσελίδα που συναντάμε είναι για το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus και η δεύτερη είναι για το Apple Watch. Όμως, η Apple δεν έμεινε εκεί αλλά το πήγε παραπέρα, φέρνοντας ένα ολοκληρωτικό σχεδιασμό, σ’όλοκληρη την ιστοσελίδα, μετατρέποντας την μπάρα περιήγησης σε flat σχεδιασμό.

 

Επιπλέον, δημιουργήσανε μια καινούργια σελίδα για το album των U2 “Songs of Innocence” , συμπεριλαμβάνοντας τις οδηγίες ώστε να αποκτήσετε και εσείς την δωρεάν έκδοση του άλμπουμ τους.

 

Τέλος, για πρώτη φορά στα χρονικά, η Apple δημιούργησε μία έκδοση πλήρης υποστηριζόμενη για iPhone. Μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω βίντεο:

 

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.