ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Apple Q1 2014: Οι 2 αποκαλύψεις της Apple

Apple Q1 2014: Οι 2 αποκαλύψεις της Apple

Apple-Store-Fifth-Avenue-640x426

Κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple κάθε τρίμηνο πάντα έχουμε μια πολύ καλή εικόνα για την υγεία της εταιρείας η οποία μακράν καθορίζεται από τις πωλήσεις της στις διάφορες κατηγορίες προϊόντων της και κάποιες φορές έχουμε κάποια μικρά στοιχεία – αποκαλύψεις αν θέλετε για μελλοντικές κινήσεις της εταιρείας.

Ο Tim Cook λοιπόν μίλησε για 2 πράγματα που ειλικρινά πιστεύουμε πως θα τα δούμε να υλοποιούνται πολύ άμεσα.

1. Mobile πληρωμές

O Tim Cook τόνισε χαρακτηριστικά πως οι mobile πληρωμές είναι μια περιοχή με τεράστιο ενδιαφέρον για την Apple.

“Οι mobile πληρωμές και η εν λόγω περιοχή γενικότερα είναι μια από αυτές που έχουμε εστιάσει το ενδιαφέρον μας” τόνισε χαρακτηριστικά ο CEO της Apple.

“Αυτή ήταν μια από τις βασικές μας σκέψεις όταν δημιουργήσαμε το Touch ID” είπε με με πολύ σοβαρό ύφος.

2. Μελόντικα προϊόντα της εταιρείας

Οι αναλυτές προσπάθησαν με τις ερωτήσεις τους να εκμαιεύσουν κάποια δήλωση από τον Tim Cook για τα μελλοντικά προϊόντα της εταιρείας. Πρώτος τον λόγο τον πήρε ο Gene Munster θέλοντας να στριμώξει τον Cook αναφέροντας του τις “μελλοντικές νέες κατηγορίες” που ο CEO της Apple είχε αναφερθεί το 2013. Η απάντηση ήταν λακωνική και άμεση.

“Ισχύουν να όσα ανέφερα δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στα πλάνα μας” Ο Munster στην συνέχεια προσπάθησε να θίξει το θέμα του iTV αλλά πήρε ως απάντηση την φράση “Πιστεύουμε στην καινοτομία”

Εν συνέχεια ένας ακόμη αναλυτής προσπάθησε να πίεση τον Tim Cook για να αποκαλύψει κάτι για τα μελλοντικά προϊόντα της Apple. O Tim Cook με παγωμένο βλέμμα του είπε:

“Δουλεύουμε πάνω σε πράγματα τα οποία δεν υπάρχουν και δεν μπορείτε να τα δείτε σήμερα!” μετά ακολούθησε ένα λεπτό σιγής που δημιούργησε μια πολύ περίεργη ατμόσφαιρα στον χώρο.

 

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.