ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple δημοσίευσε μια καινούργια διαφήμιση με την ονομασία “Dreams”

Η Apple δημοσίευσε μια καινούργια διαφήμιση με την ονομασία “Dreams”

screen-shot-2014-08-02-at-2-11-30-am

 

Η Apple δημοσίευσε την τελευταία της διαφήμιση με πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά το iPhone 5s, με την ονομασία “Dreams”, δηλαδή “Όνειρα”, στο YouTube κανάλι της. Η καινούργια διαφήμιση δείχνει ορισμένους χρήστες iPhone χρησιμοποιώντας τις συσκευές τους στα επαγγέλματά τους, όπως γιατροί,πυροσβέστες κ.λ.π. Επίσης, συμπεριλαμβάνει και για μουσική επένδυση το καινούργιο single της Jennifer O’Connor με την ονομασία “When I Grow Up”, το οποίο δημοσιεύθηκε στο iTunes πριν μία εβδομάδα.

Τέλος, η διαφήμιση δείχνει αρκετές εφαρμογές, τις οποίες μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά στην κατηγορία της Apple με την ονομασία “Powerful“. Ορισμένες από τις εφαρμογές, οι οποίες χρειάζονται και εξωτερικό εξοπλισμό, είναι το iTranslate Voice, Response Deck και Vaavud Wind Meter.

Μπορείτε να δείτε την διαφήμιση παρακάτω:

 

Σχολιασμός στο forum

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.